28.11.2011

winter


Niin ihanaa että on taas lumi pitkästä aikaa maassa, vaikka kylmä onkin. Taas voi elää toivossa että lunta on maassa jouluna jesjesjes! Sais vaan tulla vielä enemmän sitä, ettei täällä olis jo näin pimeetä 4 aikaan. Ihankun yös ois jo. 

Oli myös Nallen ensimmäinen kerta kun se näki lunta ja arvatkaa vaan sekosko se:) pieni yritti tottakai napata kaikki isot lumihiutaleet kiinni mitä sato eilen illalla. Oli niin söpön näköstä, kuinka toinen voikaan olla niin ilonen ja ihmeissään. Nyt se on myös menny jo aivan sekasin että missä se maa/nurmikko olikaan, joten hän tekee sit ulkona tarpeensa meidän terassille ._. Kai se vielä joskus oppii.

Käytiin eilen myös joululahja ostoksilla:) rahaa meni ja tulee menemää vielä lisääkin, mutta joulu on vaan niin mukavaa aikaa ostella kaikille rakkaille, varsinkin perheelle, mummulle yms lahjoja:) siitä tulee hyvä mieli. Lompakko ei tykkää, mutta minä tykkään!

Myös tän viikon saan jännittää perjantaihin asti että tuleeko postissa mun synttärimekko jonka tilasin nelly.comista KÄÄK! Ihanaihanaihana sininen mekkoni tule tule tule jo...

Mutta nyt jatkan porkkanoiden syömistä!

Gracias y Ciao - yoce

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti