12.11.2011

sweeties


Tää viikonloppu on menny aikalailla rauhassa yskiessä keuhkojaan pihalle ja tanssien. Oon nyt saanu jonkun rytmi kuumeen tai jotain kun kokoajan pitää kropan löllyä minkä tahansa biisin tahdissa tahansa. EN HALLITSE ITSEÄNI!! Ja voi jestas jos joku vanha biisi tulee niin kaikki muistot tulee sen mukana myös semmosta vauhtia että silmissä vaan vilisee huh. On tää rankkaa. Oon nyt hemmotellu itteäni tässä parin viikonlopun ajan hyvillä ruuilla ja ihanilla ihmisillä. Viime viikonloppuna oli ihanan ystäväni S:n ja T:n kihlajaiset sekä S:n synttäritki siinä samalla. Tuli nähtyä ihania tyttöjä piiiitkästä aikaa <3 


Itse jouduin kas kummaa kuskiksi, joten siinä sitten kuolailin boolia ja kaikkia ihania muita juomia, mutta söin kyllä sitten niiden juomien sijasta aika paljo muffinsseja hah. Jossei voi juua ni aina voi onneks syyä! Voisin ylistää niitä muffinsseja tässä vaik kuinka ja paljon, oli ne sen verran kyllä hyviä! iso Nam isolla N:llä!


Juomapeliähän tottakai ruvettiin pelaamaan (johon en itse harmikseni päässyt osallistumaan), oli kyllä sen verta hauskaa kuunneltavaa ja katteltavaa että oli kyllä seuraavana aamuna posket kipeinä siitä nauramisen määrästä :D




Porukka oli kyllä niin mahtava ja loistava että KIITOS! Myös kissat nöpö ja pepeee oli tottakai mukana bilettämässä. Mulla ois miljoona kuvaa niistä kahdesta söpöläisestä mutta säästän teidät kauheelta kuvaoksennukselta, olkaa hyvä vaan.



Oon nauranu varmaa satoja kertoja tälle pepen ilmeelle tässä kuvassa :D hahahahah. Mahtava otus tuitui ja puspus.



Voisko joku kertoo mitä tässä tapahtuu?



Voin kertoa ja luvata että nuo ovat iha mielettömän hyviä !! Voi jestas kuolaan tätä kuvaa jo pelkästää. Noita löytää ainakin Sokokselta ja Halpahallista nammmmmmmm.





Ja näistä kolmesta ylhäällä olevista kuvista koostui aikalailla tää mun viikonloppuni tällähetkellä + kaikki mahti biisit + ulkomaan matkoistani uumoilu + isänpäivälahja + löysin myös kauan etsimäni haluamanlaiseni hameen ja yli suloisen lompakon (postaan niistä myöhemmin).

Tässähän tää viikonloppu sitten menee ja tänään on ollu myös järjetön päänsärky, pää tuntuu räjähtävän, kivaa. Jospa sitä pelais vähän monopolia.

Mitä te ostitte isänpäivälahjaks teidän isille?

Gracias y Ciao - yoce

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti