26.11.2011

hihihihi

Ei me löydettykään tuolle pikku rinsessalle sitä petiä tai no löydettiinhän me niitä muttei sopivan kokosia tai hintasia. Sen sijaan löydettiin sille...


...pieni luu :D

Ekaks nalle pelkäs tota luuta eikä uskaltanu muutakuin tökkiä sitä nenällään, kunnes sit ku piti tota jätti luuta kädessä niin sit nalle suostu vähän nakertaan sitä :D Nyt siltä jouduttiin jo ottaa se pois ku se innostu iha täysiä juoksemaan toi luu suussansa ympäri taloo ja syömään sitä ihan hulluna. Ei makiaa mahan täydeltä. Meinaan toi koiruus söis tota luuta niin kauan kunnes se ois loppu ni pakko vähän topuutella ja viedä se pois sit siltä. Kunnon urakkaluu.

Sit leikittiin myös hieman parturia siskon kanssa tänään ja leikeltii mulle uus tukka :)


Tästä nyt ei osaa niin hyvin hahmottaa, mutta tosiaan leikattiin mulle revitty vino ottatukka ja tottakai leikeltii kakshaaraset veke. Ihanaa ku ei oo enää semmosta takkutukkaa vaan sileet metrin juurikasvulla olevat hiukset. Tosiaan tänään pitäis vielä värjätä tää pehko :) Ollu jo jonkin aikaa tuo kaunis blondi juurikasvu tuolla päälaella, niin kaunista, tiedän. Mutta onneks siihen tulee iha justiinsa muutos. Tuommosella mustanruskea tuhka- värillä pitäisi tällä kertaa kokeilla :) Saas nähä miltä lopputulos näyttää. Toooooivottavasti hyvältä.

Kävin myös tänään raxissa syömässä :( en oo yhtää ylpee itestäni. Ens viikon perjantaina täytyis näyttää hyvältä synttäri mekossa. Ja edelleen ois kriisi juhlakenkien kans et mitkä popot sitä oikee tunkis jalkaan? Kai sitä muutaman tequilan jälkeen on tunkemassa jo ilosena joitain sandaaleja jalkaansa..

Mutta nyt  värjään tukkaa ja saunomaan->

Gracias y Ciao - yoce

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti