21.11.2011

let's party!

Heips kukkuu pitkästä aikaa ihanuudet.

Meikä täyttää 21 vee kahden viikon päästä ja 2.12 ois tarkotus sitten hieman juhlistaa tuota varsin ihanaa ikää (jee pääsen ilman huoltajaa laivalle lällällää..) haha. 
Saas nähä ollaanko juhlimassa kaverini E:n ja S:n kanssa aivan kaksistaa tuota huimaa ikää kun porukalla ei tunnu olevan minkäänlaista innostusta lähtee messii. Tiiä sitten miksei, mutta pääasia että tärkeimmät tytöt on edes paikalla. Anybody wanna let's go dance?

Sitten juhla asuun, päätin kerranki vähä panostaa vaatteisiinki ja oon kuolaillu ny ympäri nettiä kaikkia ihania mekkoja, paitoja... mitälie. Pistän tuoho alhaalle kuvia löytämistäni herkuista ja voitte sitten kertoa mielipiteenne mikä niistä sit sopis mulle kaiken parhaiten :) Kiitos jo etukäteen. Voitte myös ilmottautua juhliin meikän synttäreitä, ihania ihmisiä ei ole ikinä liikaa!

1.

 2.

3.

4.

Siinä ois muutama mukava vaihtoehto :) Löysin myös aivan ihanan mekon, joka on pakkosaada vielä joku päivä! Nimittäin...


...TÄMÄ! rakastuin.

Joulukin on kohta, ihanaa. Voisin vaikka ostaa itelleni tuon mekon joululahjaks kesää varten? :D What a idea! Mutta kertokaa lempparinne noista juhlamekoista että ei tartte yksin pitää hirveetä kriisiä yllä :) kiitos ja puspus.

Gracias y Ciao - yoce

2 kommenttia:

  1. Ite ottaisin ton alimman mut veikkaan et sulle vois sopia hyvin sininen joten numero 3. Mistä näin ihania mekkoja oot löytäny?

    VastaaPoista
  2. Nelly.comista löytyy moisia :) ottaisin myös heti tuon viimeisen juhlamekoks jos olis kesä.

    VastaaPoista