6.11.2011

Nea Kameni vs. Santorinin helmet


Matkakohteessamme Kreikassa, Santorinissa olisi mahdollisuus valita jonkinsortin retki paikan päällä. Olisi kaksi eri retki vaihtoehtoa mistä olemme kiinnostuneita, mutta emme osaa valita että kumpi olisi kiinnostavampi :D joten on teidän vuoro taas hieman auttaa ja sanoa mielipiteenne, että kumpi olisi mielestänne kiinnostavampi retki?

Nea Kameni - aktiivinen tulivuori

Koe tulivuori, joka on voimallaan muokannut maailmanhistoriaa! Kuulet saaren mielenkiintoisen tarinan ja pääset omin silmin ihastelemaan kuumaisemaa. Paikoitellen voit tuntea rikin hajun nenässäsi ja nähdä, kuinka savu kohoaa maan pinnalle pienistä aukoista tulivuoren sisältä. Voit pulahtaa lämpimissä lähteissä viereisellä Palea Kamenin saarella. Meillä on myös mahdollisuus pulahtaa lämpimiin lähteisiin viereisellä Palea Kamenin saarella. Thirassialla voit nauttia paikallisen lounaan ja ottaa aasikyydin ylös kaupunkiin. Muista 2€/hlö pääsymaksu tulivuorelle, käteistä lounasta varten, kamera, sekä hyvät kengät, jotka soveltuvat pitkän matkan kävelemiseen. Retkelle lähdetään tiistaisin. Lähtö klo: 09.00 ja paluu klo: 13.30. Osallistumismaksu on 30€/aikuinen ja 15€/lapsi. Kysy lisää oppaalta.

Santorinin helmet

Sinulla on mahdollisuus kokea ja nähdä Santorinin parhaat puolet kanssamme. Retki vie meidät saaren vanhimmalle kirkolle, jolla on kiehtova tarina kerrottavanaan. Matkaamme myös Pyrgosin kylään, jonka pieniä labyrinttikujia pitkin voimme kavuta ylös kylän linnoitukseen. Santorinin korkeimmalla huipulla, Profítisvuorella saamme nauttia henkeäsalpaavasta näköalasta koko saaren ylitse. Calderan reunalla, upeissa maisemissa, maistelemme kreikkalaisia perinteisiä viinejä Santo Winesin panimolla. Päätämme retken Oiaan, jossa voit halutessasi syödä maittavan illallisen ja sen jälkeen nähdä omin silmin maailmankuulun, maagisen Oian auringonlaskun. Retkelle lähdetään torstaisin klo 14.00 ja paluu 21.00. Osallistumismaksu on 29€/aikuinen ja 13€/lapsi.

Gracias y Ciao - yoce 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti