1.11.2011

Uuuuuumoilua



Tahtoo lämpimään, pois täältä kylmästä. Kamala flunssa jo ollut hetken aikaa. Oikeestaan tää alko heti ku tulin Barcelonan helteistä takas tänne kylmyyteen, eli mua ei oo luotu näihin olosuhteisiin täällä? :D Vaikka ekaan matkaan ens vuoden puolella on 17 viikkoo ni on mulla jo kauheet suunnitelmat mitä otan mukaan jne. Oon aina tämmönen. Oli matkaan sitten vuosi tai sata vuotta mun pitää aina suunnitella kaikki tavarat, vaatteet yms. että mitä käyttäisin missäkin tilanteessa. Oikeestaan se on ihan hauskaa ja mielenkiintosta ja aika kuluu myös mukavasti siinä mietiskellen. Onko kellään muulla tämmösiä tapoja? :D
Sitten on myös se että minkä kaikenmoisia valokuvia haluisin ottaa siellä, yhteiskuvia yms yms.
Suunnittelen oikeesti ihan kaikkee mahollista. Siks mulla varmaa särkeeki näin paljo päätä ku ajattelen ihan liikaa kaikkee?
Itelleensä ei vaan maha mitään, näin se menee.

21v synttäritkin koittais kohta puolin, elikkäs 4.12, kääk. Ja 53 päivää on enään jouluunkin! Ihan hullua miten tää aika voi mennä näin nopeeta eteenpäin ihan huomaamatta! Elikkäs kuukausi aikaa miettiä mitä haluan synttärilahjaks, 53päivää aikaa miettiä mitä ostan kaikille joululahjaks, 17viikkoo aikaa saada ittensä jonkinmoiseen rantakuntoon Espanjaan, 9kk aikaa saada ittensä Kreikan reissulle jonkinmoiseen rantakuntoon! Kuulostaapa kivalta. Onneks tiedän mitä haluisin synttärilahjaks:D Semmottee kameratelineen tuohon mun Nikoniin. Ois aika kätevä, just semmonen pieni, ettei mitään semmosta jättiläistä. Tottakai siinä vois olla semmoset teleskoopi varret ni vois sit ottaa ihan naama sekä vartalokuvia ite :) ettei tarttis aina pinota jotain järkyttävää pahvilaatikko kasaa pöydänpäälle, kun ei pöydän tasolta tuu oikee haluamanlaistansa kuvaa. Mutta synttäreitä ja kaikkea muita odotellessa. Onko teillä vielä mitään ideoita joululahjoihin mitä aiotte antaa muille? Tai miten aiotte viettää Joulua? :)

Taidan tästä nyt köpsiä peiton alle sohvalle ja illemmalla vielä pistää jalkakylvyn poreileen, kun ollu niin rankka työpäivä.

Gracias y Ciao - yoce

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti