7.3.2012

Hola!

Tätä mää vähän pelkäsinkin että tää blogiin kirjottelu jää vähän vähälle. Sielläkun samaistuu niin siihen mañana meininkiin:) 


Se tunne on niin mahtavaa, kun tuntee olevansa kotona siellä maassa. Se meininki siellä on kun luotu mulle. Joten että ette arvaakkaan kuinka itku kurkussa oon nyt sitten ollu täällä rumassa ja kylmässä suomessa missä kaikki puhuu suomee eikä tunne olevansa yhtään erilainen kun muut. Oisin kyllä voinu ottaa muutaman ihmisen sieltä matkalaukussa mukaani tänne suomeen, tulee niin ikävä taas kaikkia että en tiä taas mitä tän olotilan kanssa tekis.


Mutta tosiaan 24.2. lähdettiin Helsinki-Vantaan lentokentältä terminaali 2 kohti Saksaa, Düsseldorfin lentokentälle istuskelee kymmeneks tunniks ja klo. 22.00 ihmeltii jo että kuinka rumaa Saksan kieli on eikä tulla enää ikinä tänne. Ensinnäki se kenttä oli aivan järkyttävän sekava! Tuli jo ensimmäinen paniikkikohtaus lentokenttä bussissa että missä meidän pitää jäädä ku oli kaks eri pysäkkiä mut ei tietoo kumpi oli kumpi; poistua kentältä ja vaihtolennot. Päätettiin sitten jäädä pysäkillä numero 2, joka sitten osuiki oikeesee ja oltii oikeessa paikassa. Pyörittii ympyrää ja ihmeteltii että mitäs nyt sitten, kunnes lentokentän työntekijät huutelee meille että "mitä te täällä teette?" Siinä vaiheessa tuliki sitten semmonen voooooooooooi ny jumalauta, ollaanko me sittenkin väärässä paikassa? Noh ekaks se yks työntekijä yritti huonolla englannillaan selittää, että meidän pitäs mennä ulos, eikä tajuttu pätkääkää että mihin ihmeen ulos meidän ny pitää muka mennä ku meillä on jatkolento joka lähtee 06.00 ja liputki jo valmiina? Noh sitten tuli toinen työntekijä täti selittää että menkää ny herrajjumala ulos et tää paikka menee kii. Eikä vielkää tajuttu, kunnes pyörittii taas johki suuntaan ja joku ihana vanha saksalainen mies tuli oikeen kädestä pitäen näyttään mihin meidän tolvanoiden pitää oikeen mennä. Me mentiin tosiaan ULOS sieltä kentältä koska se "yläkerta" missä oli lähtö portit yms ni meni kii kokonaa ja aamulla sitten 04.00 aikaan päästiin meiä lipuilla sitten semmosista ihme luukuista sisää ja siit sitten turvatarkastuksee ja oikeelle portille odottelee koneen lähtöö:D Oli hyvin mukavat ja mielenkiintoset 10h lentokentällä ja kuva ja video materiaalitkin oli kyl sen mukasia. 




Heti sitten 04.00 kun päästiin turvatarkastuksen toiselle puolelle odottelee lennon lähtöö niin suunnattiin mihin muualleekkaan kuin Starbucks Coffeeseen aamupalalle! ai että namnam.




Noi croissantitkin maistu aivan taivaallisen hyville että huhhuh, suosittelen!


Aamulla 06.00 kone sitten tosiaan lähti kohti Espanjaa, Alicanten kenttää ja meillä ei ois voinu olla upeemmat näkymät lentokoneen ikkunasta kuin auringonnousu!









Niin kaunista, niin kaunista.


Saavuttiin joskus 9-10 aikoihin aamulla sitten Alicanteen ja ihanat ihmiset oli meitä sitten vastassa siellä. Huh että siihen aikaan aamusta oli jo niin lämmin! Jestas että miten kaipaankaan lämpimiä kelejä ja aurinkoa ja palmuja taas oivoivoivoi... Mutta tosiaan painettiin päät tyynyyn siinä 11-12 aikaan ja nukuttiin ainakin 5tuntia ja illalla sitten lähdettiinkin heti vallottaan Espanjan yöelämää ja näkeen pitkästä aikaa kavereita! 














Mahtava lauantai ilta oli kaiken kaikkiaan ja tanssittua tuli kyllä sydämmensä kyllyydestä. Kerkesin jopa ehkä sekunnin istumaan viimesessä baarissa juomani kanssa kunnes mua tultii jo repimään kädestä tanssilattialle että hei nyt tanssimaan! Mikäs siinä sitten niin :D rakastan kyl niin niiden tanssi tyyliä, kukaan ei Suomessa tanssi niinkuin ne! Jestas että miten kaipaankaan niitä ja niiden sitä ilosuutta!


Seuraavassa postauksessa sitten taas hieman seuraavista päivistä:)


Gracias y Ciao - yoce

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti