25.3.2012

Part 2

Heeeeeeyyyyaaaa!

Kauheeta ku on mukamas kokoajan hirvee kiire eikä tännekkään oo taas ehtiny kirjottelemaan.
On ollu koulua koulua koulua, kipee ja .... espanjasta unelmointia :D siinäpä ne tekemiset sitten taas vaihteeks.

Mutta tosiaan nyt paluu niihin Espanjassa vietettyihin päiviin. Ai että kun kirpaseekin kattella näitä kuvia tän kaiken lumipyryn keskeltä.


..en kyllästy ikinä noihin kattoterassin näkymiin.







Suomen ilmasto ei oo tehty mulle. Iho on niin kuiva kokoajan ja hirvee flunssa. Kaipaan niin aurinkoa ja lämpimiä ilmoja ja sitä että iho on kokoajan silkin pehmee!



Maanantai iltana otettiinkin ( taas ) suunnaks kavereiden kanssa Bushwacka jossa oli 1€ night, joten tottakai tuli sitten vedettyä kaksin käsin cocacola + vodka paukkuja joita meille kannettiin kokoajan lisää ja lisää. Suomalainenhan ei ikinä voi kieltäytyä halvasta viinasta. Mutta tosiaan kyseessä on Australialainen baari, joka on pe-ma täynnä kaikenmaalaisia ihania ihmisiä. Mahtavaa musiikkia, mahtavat dj:t! Käy!


Miksei meillä oo Suomessa/Tampereella mitään Wall Street Party tai 1€ night -iltoja baareissa? Vaan joku hemmetin Sikatiistai? Jes..


Kuvien laadut illalta on aika... huonoja. Hirveesti yritettiin ottaa kuvia mut tässä lopputulos. Ja tuli myös todettua että viina ei sovi mulle... 



Onneks ei seuraavana aamuna ollu sen heikompi happi, kun piti lähteä shoppailemaan Murciaan :) Joten seuraavassa postauksessa lisää Murciasta ja sen ihanista maisemista ja ostoskeskuksista!


Gracias y Ciao - yoce

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti