23.2.2012

Tomorrow!

Huomenna se ois sitten lähtö kohti palmuja! 

En oo kuin ilonen ja innoissani :) Kokoajan pyörii pääs onko kaikki nyt ihan varmasti mukana laukuissa. Tottakai sielt voi sit ostaa puuttuvat tavarat mut silti. Ahkerasti oon käyny läpi muistilistaani tavaroista ja vaatteista.


Kaverit jo Espanjan puolella odottaa innolla jälleennäkemistä 2vuoden jälkeen! Niin kyllä minäki tai no oikeestaan me! Mahtavaaaaaa. Toivottavasti tulee paljon hauskoja ja tapahtumarikkaita iltoja Espanjan yössä! Ikinä ei oo kyllä tylsää tai kamalaa ollu, joten en usko että ei oo nyttenkään.


Sinne on luvattu heti lauantaiks päältä +20. Käy! Oonkin jo aivan kyllästyny näihin pakkasiin, lumeen ja loskapaska keleihin. Joten eiköhän heti piristä ku aurinko porottaa pilvettömältä taivaalta ja kuusien, mäntyjen yms sijaan näkee paljon palmuja! Jipii jipii!

Tottakai tulee ikävä taas tota yhtä karvapalloa ja miekkosta. Mutta saavatpahan ainakin viettää rauhassa laatuaikaa kaksisteen, kun meikä häippäsee maailmalle :)

Yritän tännekkin joitakin postauksia päivitellä reissuni aikana jos nettiyhteydet vaan suostuu yhteistyöhön. 

Mutta nyt häippäsen pohtimaan, että mitä ihmeen rättejä aion tunkee päälleni kun lähdetään huomenna puolenpäivän aikaan helsinki-vantaan lentokentälle.. miks tän pitää olla aina niin vaikeeta noiden vaatteiden kanssa. Hienojen, hyvien ja kätevien asukokonaisuuksien pohtiminen on ehkä aivoja raastavinta hommaa ku täytyy miettiä et missä millonki on kylmä ja lämmin ja näyttääkö lihavalta vai ei ja mikä sopii minkäkin kanssa. Nyt keimaileen peilin eteen ->

Gracias y Ciao - yoce

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti