11.2.2012

no puedo esperar!


13 päivää enään! ja just sitä vasta voivotteli että 5kk vielä pitäs jaksaa ja nyt on enää noin vähän päiviä jäljel? Mua niin naurattaa että aina kun ollaan menossa Espanjaan, meidän matka alkaa jokaikinen kerta Saksasta! Ihan jokaikinen kerta haha. Se on meille aina se alku etappi missä jännitetään ja sekoillaan ennenkuin pääsee sinne Espanjaan sekoilemaan. Nyt pitäs vaan se 10-12h  jaksaa kuluttaa aikaansa Saksassa lentokentällä ja lähtee aamu 6 aikoihi sit kohti palmuja. 

Onko joillakin jotain hyviä vinkkejä miten sais ajan kulumaan lentokentällä?

Tuossa pari kolme päivää sitten kävi myös todella mukava yllätys kun tulin koulusta kotio.. mun Nikonin järkkäri oli entinen tai ainakin objektiivi oli aivan entinen, runko oli saanut hieman myös damagee mut toimi silti...onneks! Nalle oli tämän kaiken pahan takana.. Mut miettikää vaan sitä kiukun määrää, kun Espanjan reissu lähestyy ja kamera on tuusannuuskana! Kyllä meinaa närästyslääke tuli otettua ja ärräpäitä tuli päästeltyä koko loppu päivän. Onneksi sitten löysin netin syövereistä vähänkäytetyn samanlaisen Nikkorin 18-55mm objektiivin 80e hintaan Lahden suunnalta ja ei kyllä tarvinnu miettiä kahta kertaa ostanko sen vai en. Olin enemmän kuin iloinen eilen kun tuo kapistus saapui postissa, vieläkun saisin rungon nuo muutamat kolhut yms korjautettua vaikkapa RajalaProShopissa. Mutta tosiaan, ette tuu säästymään niiltä miljoonilta Espanjan kuvilta, kaikki on ny hyvin ja saatte tuskailla kohta niiden kuva-postaus-oksennuksien kanssa, hah.

Mut nyt metsästämään reseptejäni paikasta nimeltä jemma, oon hirvee hukkaamaan tavaroita ja kaikkia tärkeitä papereita, voe luoja.. Oon hukannu myös just ostetun 8GB muistikortin tai sit se on ite päättäny muuttaa pois. Oon kääntäny koko kämpän ylösalasin eikä mitään oo löytyny mistään! Ei reseptiä, eikä muistikorttia. Joten jatkan niiden metsästämistä!

Gracias y Ciao - yoce

4 kommenttia:

  1. Kuinka monta kertaa oot käyny Espanjassa? Pyh ne tuu mitään kuvapostausoksennuksia oleen, mää tykkään ainakin aina kattoo kaikkia kivoja lomakuvia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on nyt neljäs reissu Espanjaan :) kerran Barcelonassa ja nyt tulee kolmas kerta Torreviejaan, Orihuela Costaan :)

      Kaikki lomakuvat on kyllä aina jees, lisää mukavasti matkakuumetta ja sitten löytääki ittensä taas seikkailemasta eri lentoyhtiöiden sivuilta :D

      Poista
  2. Heips. Niin minnepäin Espanjaa on lähtö, aikaisemmista postauksista poimin Alicanten? Kuinka pitkäksi aikaa menette?

    Pitkät vaihdot lentokentillä voi olla välillä vähän puuduttavia. Tärkeintä on varmaankin löytää hyvä penkki ja evästä :). Meillä on parilla reissulla kulkenut läppäri mukana ja netissä surffatessa tai leffaa katsoessa on aika mennyt jo ihan kivasti. Mitään erityisempää vinkkiä ei kyllä ole antaa, lukemista vaan mukaan (vaikka jtn vanhoja lehtiä jotka voi lukemisen jälkeen heittää pois). Olenkin harmitellut kun suurin osa lentokentistä tuntuu olevan melkoisen tylsiä paikkoja.. Bangkokissa pääsi hierontaan ja se olisi toooodella toivottu palvelu jokaiselle kentälle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Torreviejaan, Orihuela Costalle :) Alicanteen tehdään päivän mittainen reissu ja ehkä myös Murciaan. Ollaan reissussa n. 2viikkoo vaan kun pitää sitten juosta jo takaisin koulunpenkille :/

      Oi että, oispa joka lentokentällä joku hieronta paikka! Miniläppäri ois kyllä oiva väline leffoineen lentokentälle, harmi vaan että tuota miniläppäriä ei oo vielä tullu hommattua ja tuota isoa läppäriä en edes jaksaisi raahata mukanani :D Täytyy vaan toivoo et siel kentällä ois jotain mielenkiintosia ihmisiä jota vois sit tarkkailla ja ihmetellä ajankuluks sen 10tuntia :D

      Poista