17.1.2012

HOLA MI AMIGOS

Heipähei mussukat pitkästä aikaa taas:)

Perjantaina enään 5 viikkoa kauan odotettuun Espanjan reissuun. Espanjan kieltä on tullu harjotettua nyt aika ahkerasti ja oon jopa onnistunu pudottaan 3-4kg painostanikin, wuhuu!
Salikorttikin löytyy nykyää taskusta ja tällä viikolla pitäs sinnekkin suunnata. Saas nähä miten käy. Pari hyvää aamupala vinkkiäkin löytyis, tosin kuvia ei löydy vielä kyseisistä herkuista, mutta palaillaan siihen siis myöhemmin:) 


Postissakin saapui tuossa viime viikolla yks uusista mussukoista, nimittäin sieltä tuli fisheye macro ominaisuudella. Oon totaalisesti rakastunut, niin ihana vekotin. Myös muutamia muita pikku vempleitä ois tulossa vielä postissa, kuten polarisaatio-ja uv filtteri ja myös star filtterit 4,6,8pt :) Saapahan hetken aikaa noillakin sitten leikkiä. Ja tottakai uus suojalaukkuki on tulossa järkkärille, vähä liian pieni tuo nykynen.


Tekis niin mieli jo pakata shortseja, bikineitä, paitoja, sandaaleita, ballerinoja ymsyms matkalaukkuun voi jestas. Kauhee pakkaus into taas iskee ja sit ku se on ajankohtasta ni ei taas kiinnostais pätkääkään:D Tuli myös "mukava" muutos vaihtolentoihin ku tullaa takasi päin Espanjasta. Eka Alicantesta palma de mallorcalle, sitten müncheniin ja sieltä sitten vielä  berliiniin ja sit vasta helsinki/vantaalle :D aevan mahtavaa. Kyllä suoratlennot kuulostais nyt kyl niin unelmalta, mutta matkailu avartaa:) eikä tuos mitään kauheeta periaattees edes ole, matkalaukuillakin ihan sama missä Kiinassa ne menee, kunhan ny joskus tulis ees perille kotio sitte.


Täällä meillä on ainakin iha hytisevän kylmää! Onko siellä missää muualla?
Täällä mennää -20 asteen pakkasilla + lumisateella + kauheella tuulella, aikalailla joka päivä. 
Pelkästään ton sään takia ei kiinnostas aamulla lähtee 7 aikaan käveleen bussipysäkille et pääsis kouluun, sit seistä siellä isontien varrella just siihen suuntaan mistä tuulee kaikki ne jääkylmät lumihiutaleet 1000000km/h suoraan sun naamaas, siin sitten yrität siristellä silmiäs että näkis jotain että onko toi bussi vai rekka ja sit se bussi onkin vielä puoltuntia myöhässä ja varpaat jäätyy ja sit ku se bussi vihdosta viimein tulee ja kun astut sisälle bussiin, siellä ei oo yhtä ainuttakaan istumapaikkaa jäljellä, lämmitys iha täysillä ja hiki vaa valuu ja ahdistaa ja sit ku pääset määränpäähäs, astut ulos bussista ja sitte astut suoraan johki loskapaska lammikkoon ja sit on sukat märkänä ja vituttaa. TALVI ON MAHTAVAA AIKAA!

Nojoojoo, on talvella kaunista :)) ihanan valkosta.

Gracias y Ciao - yoce

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti