1.1.2012

Feliz navidad y feliz año nuevo 2012!

Heipähei ihanuudet taas pitkästä aikaa!

On kyllä taas ollut niin rattoisa Joulukuu. On tullu itelle vuosia täyteen, juhlittu ihanien ystävien kanssa, Jouluakin tuli tänä vuonna vietettyä ihan täällä koti Suomessa ja tuli saatua paljon ihania lahjoja rakkailta ihmisiltä, paljon ruokaa, glögiä, sitten olikin jo Uusivuosi, paljon viiniä tuli hörpittyä, raketteja. Yhtä juhlaa taas ollu kokoajan:)

Mun Jouluni alkoi jo klo 8.00 aamulla, en ees tajua mitä tein jo siihen aikaan pystyssä. Sitte sitä ihmeteltii koko aamu Nallen kans että missä se joulupukki viipyy ja miks kaikki muut nukkuu paitsi  ei me. No okei, kai sitä ny vähä sitten jännitti alutajunnassa jos joutuu istumaan joulupukin polvelle ja laulamaan joululaulun.

Aamupalaksi tottakai riisipuuroa ja kanelia, mmmmmm..



Meiän yks joulutonttu oli suklaa varkaissa..






Sitten koittikin jo vuoden viimonen päivä, aivan ihanalla -10 pakkasella ja auringonpaisteella. Pompein vaan aamulla pelkällä yöpaidalla ulkona ottamassa kuvia, perus suomalainen joo.. eihän siä ulkona ny nii kylmä ollu!






Tän kuvan jälkeen Nalle karkas vähän omille teillensä jokski aikaa ja eikä meinattu saada sitä millää sisälle.

 Hemmetin junttura...


...Kaks nälkästä odottamassa uudenvuoden nakkeja pöytään:D



Tuli tuhottua kyl muutama pullo viiniä, kuoharia ja viinaa illan aikana, harmi ettei tullu kaikista pulloista kuvaa, mutta ihmeteltiin kyllä että missä se kuuluisa humala tila oikeen oli?





Kabummmmm! Ja niin se vuosi 2012 sitten vaihtu!

Joten eikun Hyvää Uuttavuotta vaan kaikille teille ihanille, saas nähä mitä tää vuosi tuo tullessaan!

Gracias y Ciao - yoce <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti