26.1.2012

4 semanas mas!

Buenos dias mi amigos!

Elikkäs ois 29päivää/4viikkoo enää Espanjan reissuun ja matkakuume senkun kasvaa kasvamistaan.
Tavara & vaate listaa on tullu kirjoteltua uudestaan ja uudestaan jo varmaan kymmenelle eri lapulle, mutta mitäpä tuosta, minkäs sitä itellensä ja innokkaisuudelleensa mahtaa, haha jestas mikä sanahirviö. Sitä vielä vaan toivon että ne helteet osuis meidän reissun ajaks, ois mahtavaa saada vähä väriä tällee talvella. Kohta itekkää erotu tuolta lumen keskeltä ku on niin valkonen.

Meille tuli myös perheenlisäystä, poika nimeltään Max. Ei tosin oo meidän vauveli, vaan porukoiden. Voisin kyllä mielelläni ottaa Maxin mun kainaloon tuhiseen.




...tuommoonen höpönassu se sitten on. Välillä vaan aika rasavilli meno päällä ku Nalle ei oo ihan sieltä rauhallisemmasta päästä ku se saa jonkun leikkikaverin, että en voi ku sanoo VOI SITÄ JUOKSUN & HAUSKUUDEN MÄÄRÄÄ.




Taisin olla Nallen mielestä toooooodella tylsää seuraa, kun se niin vartos nenä kiinni ikkunassa, että Sami tulis kotio jo töistä.


Ja tässä tämänpäiväinen herkku päivälliseni: tomaatti, kurkku, melooni, kraavilohi, jäävuorisalaatti, aurajuusto salaatti, namnamnamnamnam. Ja päälle pieni liraus ceasar salaattikastiketta. Bueno.

Nyt täytyy lähtee viemään porukoille suihketta mikä estäis että Max ei järjis niiden kaikkia kalusteita rikki haha, pennut on niin ihania tuitui.

Gracias y Ciao - yoce

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti