15.10.2011

Food

Tässä olisi muutamia kuvia ja ohjeita mitä olen muutaman päivän aikana väsäilly ruuaksi :) 



mmmmmm, so delicious!

Elikkäs tässä salaatissa käytin hunaja kanafilesuikaletta, fetajuustoo, meloonia, ruukkusalaattia, tomaattia, kurkkua, sipulia ja valio Polar täyteläistä juustoa.

Ja hyvä dippi/kastike salaatille: turkkilaista jogurttia 2dl ja siihen ruoka/teelusikallinen sweet chili kastiketta ihan oman maun mukaan, ommeinaa hyvää!


Sitten päivä-ja iltaruuaksi tein kahden kaalin jauhelihapaistosta, reseptiin olisi kuulunut kukkakaali parsakaalin lisäksi, mutta jätin kukkakaalin väliin ja tein enemmän sitten jauhelihaa.

Mutta halukkaille tässä koko resepti:

n.1kg kukkakaalia
300g parsakaalia
10dl vettä
1tl suolaa
1rkl valio oivariini juoksevaa
400g paistinjauhelijaa
1 iso sipuli
½ tl suolaa
½ tl jauhettua mustaapippuria
2dl ruokakermaa
½ valio Polar täyteläistä juustoa raastettuna

Keitä paloitellut kukkakaalit ja parsakaalin varret suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi n.5min. Lisää parsakaalin kukinnot ja keitä 3min. Valuta kasvikset siivilässä ja siirrä voideltuun uunivuokaan. Kuumenna oivariini paistinpannussa. Paista siinä jauheliha ja hienonnettu sipuli. Mausta. Lisää ruokakermaa ja puolet juustoraasteesta. Kaada lihaseos vuokaan ja nosta kaaleja hieman näkyviin. Paista 225 asteessa 15min (kiertoilmauunissa 200asteessa). Lisää loppu juustoraaste seoksen päälle ja paista 5-10min.

Jos ette ole kovin parsakaalin ystäviä, niin voin kertoa että tässä seoksessa se ei tule maistumaan melki lainkaan niin "voimakkaalta" kuin yleensä. Miekkoseni ei ole kans lainkaan parsakaalin ystävä mutta söi tätä silti ihan hymysuin :D

Gracias y Ciao - yoce

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti