22.9.2011

Teeth whitening

Aikaisemmin puhuinkin jo teille tuosta hampaidenvalkaisu setistä kotikonstein ja nyt sitä olen siis kokeillut ja lopputulokseen olen ainakin itse ollut tyytyväinen! :)


En nyt koneeltani löytäny millään ennen- kuvaa hampaistani, mutta lopputulos oli siis tämä. Hampaistani tulivat terveen valkoisen näköset, joten suosittelen kyllä todella lämpimästi tätä tuotetta kaikille! Myös se oli tuotteessa mukavaa valkaisun lisäksi, että aina valkaisun jälkeen, kun oli ottanu liuskat pois hampailta, niin hampaat olivat koko loppupäivän sileät eikä hampaiden pinnalle kertynyt minkäänmoista ns. paskaa. Raikas hengitys ja puhtaan oloinen suu, hyvä fiilis!



Tuossa vielä pakkaus ja pakkauksen sisältä siis löytyy 10kpl näitä vaalennus liuskoja ylä-ja alahampaille. Ennen tuota operaatiota kannattaa pestää hampaat, 15min odottaa, kuivata ylä-ja alahampaat talouspaperilla, että valkaisuliuskat pysyvät sitten hampaissa kiinni. Pidempi liuska on ylähampaille ja lyhyempi liuska alahampaille. Odottaa 30min ja tadaa valmis. Hampaat kannattaa lopuks sitten huuhdella koska liuskoista jää jonkinmoista valkaisu töhnää hampaiden päälle. Tätähän tuotetta ei suositella niille joilla vihloo jo muutenkin hampaita. Itsellä ei onnekseni vihlo, mutta niille joilla vihloo, niin tuolta samasta paikasta saa myös tilattua hammastahnaa joka estää vihlontaa valkaisun jälkeen :) Paketin mukana myös tulee todella selkeät ja hyvät ohjeet :) Tämän paketin pääset tilaamaan täältä: http://www.isosmile.com/ Itse tilasin tuon 37€ maksavan paketin eli Vivid.

Gracias y Ciao - yoce

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti