22.9.2011

Diet.

Aloitin tuossa tiistaina 20.9.2011 Nutrilett Quick Start dieetin joka kestää 5 päivää. Pakkaus ei maksanut alennuksessa kuin 19€, joten päätin ihan mielenkiinnosta kokeilla. 


Elikkäs, tarkoituksena on syödä päivän aikana vain näitä paketin tuotteita ja vain vettä saa juoda kokoajan kuinka paljon tykkää. Paketti sisältää Aamupalan, Lounaan Välipalan, Päivällisen/Illallisen ja jälkiruuan. Aamupalaksi on tarjolla suklaa-tai mansikkapirtelö, Välipalaksi tomaatti-tai kasvislientä, Lounaaksi suklaa-tai karamelli patukka, Illalliseks tomaatti-tai juustopastaa tai nuudelikeittoa ja jälkiruuaksi suklaa-tai vanilja vanukasta. Pussi ruuat yms. ovat kaikki yllättävän hyviä :) suosittelen.

Itse olen syönyt sen 823kcal suunnilleen päivässä, 2-3tunnin välein aina joku annos ja ennen ilta 7 olen yrittänyt syödä päivällisen/illallisen ja jälkiruuan.

Ruokailuni päivässä menee näin: Aamupala, välipala, lounas, välipala, illallinen/päivällinen & jälkiruoka. Näin olen pärjännyt todella hyvin. 2kg on nyt 2päivän aikana lähtenyt ja olen todella tyytyväinen :) Maha ei murise kokoajan ja turha ylensyöminen on loppunut. Energinen fiilis aikalailla kokoajan. Eka päivä oli ainakin itselläni pahin, katselin teeveetä ja näin kissanruoka mainoksen ja olisin ollut valmis syömään vaikka sen :D eli vaikeeta oli. Mutta heti tokana päivänä jo kaikki oli paremmin ja helpompaa, ei tullut semmosta että "voi että kun saisin maistaa tota" -fiilistä, vaan oli jo jotenkin päässyt, ainakin mukamas, siihen ruokavalioon kiinni mitä tuo Nutrilett Quick Start tarjosi. 
Itselläni jatkuu kyseinen dieetti vielä lauantaihin asti ja sitten olen päättänyt alkaa karppaamaan. Karppaaminen eli vähähiilihydraattinen ruokavalio on todella suosittu ympäri maailmaa. Eilen innostuin todella ottamaan asiasta selvää ja voi että mitä kaikkia reseptejä tuohon karppaamisen ruokavalioon löytyikään, vesi kielellä kaikkia katselin. Kaikki asiasta kiinnostuneet ja ei niin- kiinnostuneet katsokaa ihmeessä tämä sivusto http://karppaus.info/resepti/suosituimmat.php tuolta löytyy toooodella paljon tosi hyviä reseptejä, itse jo odotan innolla että pääsen kokkaileen jotakin noista tai ihan tavallista salaattia lauantaina illalla kaverini kanssa viettäen samalla leffa iltaa :) Harmi etten ole aikaisemmin aloittanut karppaamista, olisin säästynyt näiltä liikakiloilta :( mutta parempi nyt, kun ei milloinkaan! Matka alkakoon kohti terveellisempää elämää! Jee!
Tavoitteena olisi olla 24.2.2012 Espanjan reissulle jonkinmoisessa bikini kunnossa! 
Pitäkää peikkuja!

Gracias y Ciao - yoce

2 kommenttia:

  1. Miten on sujunut, onko painoo yhtään tippunu? Ilmeisesti karppaat tällä hetkellä? Oot varmaan ennenkin kuullut, mutta kaiken parhaiten saat painon tippumaan, kun syöt ihan tavallista itse valmistettua ruokaa, ja noin 5 pienikokoista annosta päivässä eli siis juurikin aamupala, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala. Ja ruuanlaitossa suosit kasvirasvoja ja tyydyttymättömiä rasvahappoja, PALJON kasviksia, hedelmiä ym, täysjyväviljaa pastoissa ja leivissä jne.

    En haluu tulla mitenkään tänne neuvoon sua tietävämpänä, aattelin vaan vinkata, koska monesti tollaset superhyper-dieetit (kuten toi Nutrilett) aiheuttaa sellasen pienen, ehkäpä, paniikin, että pitää syödä vaan just noita, ja hankaloittaa syömistä esim koulussa. Ja motivaatio voi laskee nopeesti. Samoin karppaus. Ja tietty tän normaalin ruokavalion rinnalle liikunta; esim lenkkeily, joka päivä 20 min sellasta liikuntaa, että vähän hengästyy.

    Tämä on siis ihan tällänen tavallinen neuvo painoa pudottaville, eikä tarvitse hommata mitään ihme juttuja kaupasta, jotka esim. maksavat enemmän kuten karppausleipä. Toki jos koet että sulle on enemmän hyötyä noista dieeteistä, niin sitten vaan tsemppiä kovasti :)

    Eikä sitä painoo kannata ainakaan puntarista koko ajan tarkkailla, vaan vaikka kerran viikossa ;) painohan vaihtelee vuorokauden ajankin mukaan muutaman kilon välillä, joten se voi hämätä.

    - Juulia

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia paljon kommentistasi ja neuvostasi :)
    Tuolla Nutrilettin Quick Start paketilla sain loppujen lopuksi melkeimpä 4kg pois nestettä kehostani, joten tuo paketti oli oikeastaan hyvä, ellei täydellinenkin paketti minulle, koska en saanut aikasemmin oikein mitenkään mistään dieetistä/terveellisestä ruokavaliosta kiinni. Nyt kun olen karpannut n. 2 viikkoa ni oon kyllä huomannu että tuo vähähiilihydraattinen ruokavalio on hyvä mulle :) 1kg olen jopa saanut tippumaankin lisää painostani ja ei turvota mahaanikaan laisinkaan enään, kun olen syönyt tuota karppausleipää, kun taas aikasemmin kun söin ihan tavallista ruisleipää tai ihan mitä vaan leipää niin ikävästi se turvotti aina. Vieläkun saisin tuon liikunnan osaksi tätä kaikkea kiirettä, niin olisi hyvä juttu. Tottakai tulee lenkkeiltyä päivittäin koirani kanssa, mutta vieläkun saisi/kerkeisi tehtyä jotakin lihasreeniä ihan kotosalla niin olisi kyllä pelkkää plussaa ja varmasti paikat kiinteytyisivät :)
    Mutta kyllä tämä tästä pikkuhiljaa! :)

    VastaaPoista