24.9.2011

España!

Enään 154 päivää jäljellä seuraavaan Espanjan reissuuni! haha. Oon taas niin innoissani tällee aikasessa koko reissusta, mutta minkäs sille voi kun on tulossa mahtava reissu kera mahtavien ihmisten :) Tottakai oon myös innoissani kun pääsen rannalle ottamaan aurinkoa, puhumaan espanjaa ja englantia kaikille ihmisille, nauttimaan miljoonista eri terasseista, mahtavista ruuista, shoppailusta, erilaisista nähtävyyksistä, juhlimisesta erilaisissa baareissa ja muutenkin hauskan pidosta :) Tässä myös hieman ensimakua viime Espanjan reissuistani:)














Se miten kaunista Espanjassa onkaan, sulattaa ihan täysin sydämmeni. Kaikki on niin erilaista, kuin täällä Suomessa. Suomessa on harmaata ja kylmää, eikä täällä niin panosteta jossai esim. kaupungissakin, niin siihen kauneuteen ja pieniin tarkkoihin yksityiskohtiin. Tottakai sekin on että kun täällä on aivan erilainen ilmasto ja kylmä talvi, kun taas Espanjassa trooppisempi ilmasto, niin ei täällä voi iha mitä tahansa ulos pistää kun ne menee joko paskaks tai jotain muuta sitten talvella ja muutenkin kylmemmillä keleillä. Ja esim. joulukuussa Espanjassa, Torreviejassa missä olemme olleet, niin siellä ei edes Joulukuussa mitään lunta ja pakkasia ollut joulun ja uudenvuoden tienoilla. Tottakai oli vähän kylmempi Espanjan kesän +40 asteen helteisiin verrattuna, mutta suomalaisille varsinkin se +20 tai +25 helteet tuntuivat jo lämpöseltä, kun taas espanjalaiset painelivat toppatakit päällä kaupungin keskussa. Se oli kyllä niin huvittava näky. Itse paineli shortseissa ja toiset toppatakeis, siin kyllä huomaa niin sen eron mihin kukakin ihminen on tottunu. Jos espanjalaiset tulisivat talvella suomeen, he varmaan järkyttyisivät siitä kuinka kylmää meillä täällä on siihen aikaan vuodesta! :D
Odotan jo innolla kun pääsen kirjoittamaan helmikuussa teille matkablogia Espanjasta :) Tiedossa ensivuoden puolella olisi myös Lontoon tai Pariisin reissu ja ehkäpä jopa Kreikankin reissu. Mahtavaa! Joten sitä siis odotellessa.

Gracias y Ciao - yoce

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti