23.8.2011

Tuesday

Tein tässä yksi päivä Gina Tricosta aivan ihanan löydön housu osastolta.
Olen pitkään etsinyt jonkinmoisia korkeavyötäröisiä housuja, farkkuja en halua, koska minulla on meneillään laihdutus/treenaus kausi, joten ei ole mitään järkeä ostaa farkkuja niin tyydyin sitten kangashousuihin :) ei haittaa sitten vaikka laihtuu, kangashousut näyttää hieman löysänäkin päällä hyvältä. 



Housujen kanssa yhdistettynä oleva tuubitoppi on myös aikoinaan ostettu Gina Tricosta ja yhdistettynä näihin on kullan värinen metalli ketju vyötäröllä.
Ja tottakai asukokonaisuuden kruunaa pitkät laineilla olevat hiukset;)

Tämän päivän biisi valinta on:

2pac - Gangsters Paradise


Old, but so freakin' good!

Kuten jo tuossa aikasemmin mainitsin niin olen laihdutus/treeni kuurilla.
Osallistuin Fitfarmilla http://www.fitfarm.fi/ 21 päivän kokeiluun jossa syöt heidän laatiman ruokavalion mukaan ja treenaat heidän tekemän treeni ohjelman mukaan. Moni nainen ja mies on laihtunut tämän avulla, joten miksipä minäkään en kokeilisi :) en ainakaan häviä siinä mitään ja koko juttukin on aivan ILMAINEN. 
Matka alkakoon kohti terveellisempää elämää!

Tänään en vielä päässyt ruokavalioon mukaan, koska en tiennyt tuosta koko reenaus jutusta ennen kauppareissuani. Onnekseni ruokakaupasta ei tarttunut mitään herkkuja mukaan, vaan tein tänään pitkästä aikaa kanasalaatin! Namnam mitä herkkua.
Marinoimatonta kanafilettä olisin halunnut salaattiin mutta eipä tuota kaupasta jostain kumman syystä löytynyt, joten tyydyin hunaja marinoituun. Kanan lisäksi pilkoin kurkkua, vihreitä viinirypäleitä, tomaattia ja salaattia ja tottakai ripaus rypsiöljyä ja TADAA se olikin jo valmista :)
Helppoa, hyvää ja yksinkertaista valmistaa :) i like.

Tilasin myös H&M:ltä aivan ihanan mekon, vaikka se hieman maksoikin niin en voinut vastustaa ostamasta sitä vaatekaappini, joten sitä odotellessa ;)

Gracias y Ciao - yoce


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti