20.8.2011

Encantadores zapatos y pintura

I love shoes. I love shoes. I love shoes. I love shoes. I love shoes. I love shoes. I love shoes.



Tilasin nelly.comista nämä ihanat tappokorkkarit, ihan kokeilunvuoksi minkälaiset ne olisivat kävellä, koska ei ole tapana yleensä ostaa 14cm korolla olevia korkokenkiä. Yllättävän tukevat ja hyvät ovat kävellä, mutta kyllä sitä silti meinaa tuulen mukana kaatua kun ei ole noin korkeella vielä tottunut olemaan :D

Huomenna tai tänään olen ajatellut jatkaa myös pitkästä aikaa kynäruiskulla maalaamista.
Yksi auto taulu olisi kesken, joka on tulossa poikaystävälleni. Mutta tilauksia otan myös vastaan jos vaan minkäänlaiset kynäruiskulla maalatut taulut kiinnostavat :) Alhaalla muutama taulu mitä olen ajan saatossa tehnyt.

Graffiti dudes

marilyn monroe

elvis presley






  
keskeneräinen auto maalaus

Rakastan maalausta ja piirtämistä ylikaiken, se on niin upea tunne kun saa ilmaista itseänsä ja osaamistaan ja saa luotua jonkinmoisen tunnelman pelkälle paperille johonka ei sanoja tai muuta tarvita. Pienestä pitäen olen tykännyt piirtämisestä, kaikki on lähtenyt tikku-ukoista ja jos jonkinmoisista "prinsessoista" ja nyt on sit ajan saatossa hieman kehittynyt tuo taito :) onneksi.

Jos maalaukseni saivat sinut innostumaan, niin ottakaa ihmeessä yhteyttä niin ehkäpä sinunki seinälle saadaa mieleisesi taulu.

Gracias y Ciao - yoce

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti