8.12.2011

16 yötä Jouluun on











Kääk, Joulu on kohta ja onneks melkein kaikki joululahjatkin on jo ostettu :) Koulukin alkoi tuossa maanantaina taas 3kk työssäoppimis rupeeman jälkeen. Osasin mää sittenkin vielä hitsata... ainakin sitten kun tajus avata sen kaasupullon.. 

13viikkookin on enään seuraavaan Espanjan reissuun, voi että kuinka odotankaan innoissani sitä matkaa! Siitä tulee ikimuistoinen matka! Kerrassan mahtava! Ja uskallan nyt jopa toivoa että kaikki lennotkin menis niinkuin pitää, eikä olis tällä kertaa mitään luonnonkatastrofeja, kuten parilla aikasemmalla Espanjan reissulla. Can't wait! <3

Myös huomenna joutunee viemään tuon pikku karvapallon eläinlääkäriin, nähtävästi on jonkinsortin silmätulehdus oikeanpuoleisessa silmässä :( voi reppanaa..

Lunta on ainakin täällä meillä melkein metrin verran ja kokoajan sataa lisää. Aamulla olikin jännä lähtee autolla ajelemaan noiden kinoksien keskellä, kun ei auraus autot ollu vielä päässy tänne peräkylän pikkuteille asti ;D Joutu olemaan aika skarppina, että missä päin tietä sitä päästeli menemään hah.

Mutta nyt on maha kipee raa'an piparitaikinan syömisestä :( i know, i'm stupid.. mut ei sitä taikinaa vaan voi vastustaa! 

Hyviä Joulun odotuksia kaikille teille ihanille!

Gracias y Ciao - yoce

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti